ZAGREB – SV. ANTUN PADOVANSKI
Prvi puta s betlehemskim pjevačima

https://mak.glas-koncila.hr/wp-content/uploads/2018/01/zaweb-3.jpgZAGREB – SV. ANTUN PADOVANSKI<br>Prvi puta s betlehemskim pjevačima

Jedan dio iz zajednice „Mali prijatelji misija“ iz župe sv. Antuna Padovanskog, Zagreb, sudjelovalo je u projektu „Pjevači betlehemske zvijezde“. To nam je bilo prvo sudjelovanje. Na svakog sudionika ostavilo je jako pozitivan i lijep dojam. Odmah se donijela i odluka svih sudionika: I slijedeće godine sudjelujemo u projektu jer želimo pomoći što većem broju svojih vršnjaka u misijskim zemljama.
Drugi dio zajednice „Mali prijatelji misija“ pripremio je prikaz dolaska mudraca pod znakovitim imenom: „Hotel četiri kralja – sjajna zvijezda“ koji smo prikazali svojim župljanima. Kroz godinu pripremali smo i izrađivali čestitke, narukvice, ogrlice, privjeske, anđele. U tome radu pridružile su nam se i mame. Osjetila se radost zajedničkog rada jer želimo pomoći vršnjacima u misijskim krajevima. Sve te naše radove ponudili smo župljanima a oni su nas nagradili materijalnim sredstvima koja smo poslali u misijsku centralu.(1500kn)
Mali prijatelji misija i s. Ljubica