Čitajte Mali koncil – MAK

MAK ZA VELJAČU S »Lojzekom« u korizmu

U veljači svake se godine iznova sjetimo blaženoga kardinala Alojzija Stepinca, jer desetoga dana toga mjeseca godišnjica je njegove mučeničke smrti. Upravo iz tog razloga na naslovnici najnovijega Maloga koncila – Maka je fotografija iz crkve i župe bl. Stepinca u Budaševu. Na njoj, baš kao da je s velike oltarne slike zakrilio sve prisutne i maloga ministranta, prvopričesnika Lovru… Poželjeli smo da tako i sve vas zaštiti pa smo.

Saznaj više

SA SIJEČANJSKIM »MAKOM« Nek’ se sve zabijeli

Samo za svoje čitatelje dječji mjesečnik »Mali koncil – Mak« na naslovnicu siječanjskog broja »dovukao« je snijeg, pozivajući ih da uživaju u sadržaju lista napunjena »bjelinom« dobrih djela. Novogodišnje pozdrave šalju im i misionar p. Milan Knezović iz Brazila i s. Magdalena Juretić iz Ekvadora, a u rubrici »Učimo moliti« sami mogu naučiti lijepe i kratke molitve za Božji blagoslov. A stranica »Znam sam« donosi im prijedlog kako izraditi »sobnu«.

Saznaj više

BOŽIĆNI »MAK« U potrazi za veličinom malenosti

Dječji mjesečnik »Mali koncil – Mak« na stranicama svojega prosinačkoga broja vjerne čitatelje vodi u radosnu božićnu potragu za veličinom malenosti. Krećući od sv. Franje Asiškoga u mjestu Greccio i spominjući se 800. obljetnice prve polnoćke sa živim jaslicama, upoznaje makovice i makovce i s najstarijim sačuvanim jaslicama u svijetu i u Hrvatskoj. U društvu »Vjeroistražitelja« (kako se zove dio »Maka« zamišljen kao nastavno pomagalo za vjeroučenike osnovnih škola od.

Saznaj više

S LISTOPADSKIM »MAKOM« – kruh svoj dijelimo!

Saznaj više

S RUJANSKIM »MAKOM« – Postanite vjeroistražitelji!

Saznaj više

Zlatne medalje za ljetne praznike!

MAK ZA LIPANJ 2023.
Saznaj više

Najljepša ruža za mamu i Mariju!

MAK ZA SVIBANJ 2023.
Saznaj više

Sretan Uskrs domu svakom!

MAK ZA TRAVANJ 2023.
Saznaj više

Uvijek zajedno s Isusom!

MAK ZA OŽUJAK 2023.
Saznaj više

Kako darovati srce?

MAK ZA VELJAČU 2023.
Saznaj više

Prvi novogodišnji broj »Maloga koncila – Maka«

MAK ZA SIJEČANJ 2023.
Saznaj više

Adventsko-božićni »Mak« – radosti znak!

MAK ZA PROSINAC 2022.
Saznaj više
1 2 5 6