Poštovano uredništvo Mak-a, zahvaljujem Vam što ste objavili crtež djevojčice Karle iz Splita. Neka Vas Gospodin nagradi za radost koju je doživjela kada je ugledala svoj objavljeni crtež. Želim Vam blagoslovljen odmor i, ako Bog da, na jesen Vi i mi vjeroučitelji krećemo u nove pobjede za Gospodina. Već nekoliko godina, kao vjeroučiteljica u školi i župi, nastojim da djeca prvopričesnici uzimaju Mak i zahvaljujem Vam na rubrici “ZA PRVOPRIČESNIKE”. Molim Vas i nadalje nastavite, kako bi prvopričesnici uzimali Mak da nešto lijepo pročitaju. Neka se “hrane” poticajnim sadržajem, jer onoga drugog ima previše… Iskreni pozdrav u Gospodinu!

— Zahvalna s. Terezija, karmelićanka BSI

Hvaljen Isus i Marija! Ideja za vrijeme izolacije: pregledati sve Mak-ove! Moj najstariji Mak je iz 2013. godine ,a dalje se nižu 2015, 2016, 2017… Htjela sam ovu fotografiju podijeliti s vama, da vidite – toliko ih je puno da su jedva stali na cijeli pod moje sobe!

— Vjerna čitateljica Darija

Dragi Mak, hvala za majicu! Puno vam pozdrava šalje

— Gabi

Hvaljen Isus i Marija! Dragi Mak, šaljem vam sliku naše Blažene Djevice Marije. Svibanj je njen mjesec i rado svaki dan molim krunicu. Gospe moja, volim te i hvala ti što me čuvaš!

— Zrinka Pogačić, Podstrana

Idem u 4. razred i jako volim Mak, jedva čekam svaki novi broj. Pozdrav svima u Maku, a najviše Blažu!

— Gabriela Varjačić, Miholjački Poreč

Jako ste nas obradovali novim brojem MAK-a koji je i u ovo vrijeme izolacije došao u tiskanom izdanju! Hvala! Evo danas smo ga primili i odmah Vam šaljemo dva nagradna kupona od dvije sestre. Lijep pozdrav i svako dobro!

— Obitelj Toić

Pozdrav, makovci! Šaljemo označivač za knjige koji je izradila prvopričesnica Lucija Horvat iz Korođa (OŠ Tordinci) koji rado koristi u čitanju Biblije za djecu, koju je dobila na poklon za redovite odlaske na mise zornice. Lijep pozdrav i Božji blagoslov

— Lucija i njena mama

Želimo s vama podijeliti označivače za knjige koje je naša kći Lina (6,5 g) napravila. Raduje je sadržaj Maka, hvala Vam na trudu koji ulažete!

— Mama Marija

Hvaljen Isus i Marija! Zovem se Lucija i imam 12 godina. Bilo mi je jako zabavno raditi ovaj straničnik te ću ga koristiti kad ću čitati dječju Bibliju i druge knjige!

— Pozdrav!!! :)

Dragi makovci, šaljem vam fotografije svojih novih straničnika. Lektira je puno zabavnija uz njih. Puno pozdrava iz Međimurja šalje vam

— Jana Horvat

Hvaljen Isus i Marija! Ovo je moje more puno riba, tamo gdje je Isus rekao apostolima da ih love. Bilo mi je jako lijepo to raditi!

— Lucija, 6. razred

Križić i ribice iz novog Maka, uz puno pozdrava iz sunčanog Splita šalje

— prvopričesnica Klara Modrić
1 2 7 8