Zovem se Luka i imam 7 godina. Tek sam krenuo u prvi razred i jako mi se sviđa na vjeronauku. Veselim se svakom broju Maka-a, jer ga čitam zajedno s mamom i mlađim bratom, jer još uvijek ne znam jako dobro čitati. Veselilo me bojiti anđela i jako sam se potrudio. Znam da imam dva svoja anđela čuvara na nebu, svoje djedove koji me čuvaju.

— Luka Olovec, Prigorje Brdovečko

Jakov je prvopričesnik. Četvrto od šestero djece u obitelji. Jako voli anđele i pjeva kao anđeo. Jedini dječak u dječjem crkvenom zboru. Mak je dobio dosta kasno pa nije stigao uraditi anđela ranije. Silno želi dobiti Makovu majicu.

— s. Andrea

Čim smo dobili Mak, izradili smo našeg anđela pa zajedno s njime molili krunicu!

— Petar i Luka iz Koprivnice

Moja kći uživala je radeći anđela! Njeno je ime Lucija, ide u 4. raz. OŠ Ferdinandovac, raduje se svaki mjesec kad dobije Mak i rješavajući zagonetke pročita ga u jednom danu!

— Mama Ivana

Dragi MAK! Mama mi je posudila mobitel da pošaljem ovog anđela. Idem u 3. razred u Katoličku osnovnu školu svete Uršule u Varaždinu. Stanujem u Hrašćini.

— Jana

Naša Lina (6g) još ne ide u školu, pa Mak uzimamo u župnoj crkvi na Knežiji. Oduševljena je sadržajima, rado ih čita, rješava križaljke uz našu pomoć, osmosmjerke i zagonetke. A najviše ju oduševljavaju likovne stvari za izradu! Prošli mjesec je to bio sv. Petar, a sada anđeo! Čim smo došli doma iz crkve, sjela je za stol i krenula rezati i ukrašavati. Hvala na trudu koji ulažete i samo tako dalje!

— Mama Marija iz Zagreba

Šaljem vam anđela kojeg je moja kći Petra s velikom ljubavlju bojila, jer osim što fotografiju šaljemo vama, anđeo je i dar baki za rođendan, budući je i baka njezin anđeo čuvar!

— Mama Marijana iz Zagreba

Zovem se Lovro. imam 5 i pola godina i iz Bjelovara sam. Veselim se svakom novom Maku i redovito idem u crkvu sa svojom obitelji. Posebno volimo anđele. Prije spavanja obvezno molimo Anđele čuvaru, a imamo i u kući svog anđela čuvara. Šaljem vam anđela kojega sam obojio i s mamom izrezao, nadam se da će vam se svidjeti, a ja bih se jako radovao majici jer braco je dobio i volio bih je i ja imati.

— Lovro iz Bjelovara

Evo, šaljemo vam rad iz Bjelovara koji je napravio Emanuel, učenik 2. razreda. Voli vjeronauk, obožava čitati Mak i redovito ide u crkvu s tatom, mamom, bracom i sekom i jako bi se veselio da dobije majicu!

— Đurđica

Bili smo u šetnji i ugledali mak. Odmah smo se sjetili našeg omiljenog Maka! Nadamo se da će vam se svidjeti kao i nama.

— Iva i Tin

Dragi prijatelji, nakon godina lijepe suradnje došlo je vrijeme da Vas pozdravim u osobno ime. Sljedećih dana odlazim sa službe župnoga vikara župe sv Ane u Domaljevcu. Želim Vam zahvaliti što ste svih ovih sedam godina, od 2012. do 2019.. rado objavljivali vijesti iz naše župe o našim ministrantima, framašima i naravno školskoj djeci. U ime prekrasne djece naše župe zahvaljujem se što ste o nama širili pozitivnu i lijepu vijest kroz pjesmu, igru, zabavu i molitvu!

— Fra Bono Kovačević

Dragi Makovci, ja sam Marija i imam 6 godina. Ove jeseni polazim u školu. Šaljem vam slike blaženog Ivana Merza. Malo mi je oko rada pomogla moja starija sestra, a mama vam šalje slike. Srdačan pozdrav!

— Marija iz Podstrane
1 2 5 6