Hvaljen Isus i Marija! Dragi Mak, šaljem vam sliku naše Blažene Djevice Marije. Svibanj je njen mjesec i rado svaki dan molim krunicu. Gospe moja, volim te i hvala ti što me čuvaš!

— Zrinka Pogačić, Podstrana

Idem u 4. razred i jako volim Mak, jedva čekam svaki novi broj. Pozdrav svima u Maku, a najviše Blažu!

— Gabriela Varjačić, Miholjački Poreč

Jako ste nas obradovali novim brojem MAK-a koji je i u ovo vrijeme izolacije došao u tiskanom izdanju! Hvala! Evo danas smo ga primili i odmah Vam šaljemo dva nagradna kupona od dvije sestre. Lijep pozdrav i svako dobro!

— Obitelj Toić

Pozdrav, makovci! Šaljemo označivač za knjige koji je izradila prvopričesnica Lucija Horvat iz Korođa (OŠ Tordinci) koji rado koristi u čitanju Biblije za djecu, koju je dobila na poklon za redovite odlaske na mise zornice. Lijep pozdrav i Božji blagoslov

— Lucija i njena mama

Želimo s vama podijeliti označivače za knjige koje je naša kći Lina (6,5 g) napravila. Raduje je sadržaj Maka, hvala Vam na trudu koji ulažete!

— Mama Marija

Hvaljen Isus i Marija! Zovem se Lucija i imam 12 godina. Bilo mi je jako zabavno raditi ovaj straničnik te ću ga koristiti kad ću čitati dječju Bibliju i druge knjige!

— Pozdrav!!! :)

Dragi makovci, šaljem vam fotografije svojih novih straničnika. Lektira je puno zabavnija uz njih. Puno pozdrava iz Međimurja šalje vam

— Jana Horvat

Hvaljen Isus i Marija! Ovo je moje more puno riba, tamo gdje je Isus rekao apostolima da ih love. Bilo mi je jako lijepo to raditi!

— Lucija, 6. razred

Križić i ribice iz novog Maka, uz puno pozdrava iz sunčanog Splita šalje

— prvopričesnica Klara Modrić

Šaljem sliku ribica u mreži, koju smo složile Petra (moja “ribica” koja se trudi svaki dan plivati u pravom smjeru) i ja! Lijepo vas pozdravljamo i cijelom uredništvu želimo puno Božjeg blagoslova!

— mama Marijana

Šaljemo dvije slike našeg rada iz Maka za siječanj. Ribice i križ obojili su i izrezali Gabriel (5) i Rafaela (3). Mama je pomogla oko ljepljenja. Moramo priznati da nam je bilo izazovno, ali jako lijepo raditi u ovim zimskim danima!

— mama Ana

Meni se najviše sviđa to što je Mak jako poučan i djeca se mogu jako zabaviti!

— Nikolina Radoš
1 2 7 8