Jako ste nas obradovali novim brojem MAK-a koji je i u ovo vrijeme izolacije došao u tiskanom izdanju! Hvala! Evo danas smo ga primili i odmah Vam šaljemo dva nagradna kupona od dvije sestre. Lijep pozdrav i svako dobro!

— Obitelj Toić

Pozdrav, makovci! Šaljemo označivač za knjige koji je izradila prvopričesnica Lucija Horvat iz Korođa (OŠ Tordinci) koji rado koristi u čitanju Biblije za djecu, koju je dobila na poklon za redovite odlaske na mise zornice. Lijep pozdrav i Božji blagoslov

— Lucija i njena mama

Želimo s vama podijeliti označivače za knjige koje je naša kći Lina (6,5 g) napravila. Raduje je sadržaj Maka, hvala Vam na trudu koji ulažete!

— Mama Marija

Hvaljen Isus i Marija! Zovem se Lucija i imam 12 godina. Bilo mi je jako zabavno raditi ovaj straničnik te ću ga koristiti kad ću čitati dječju Bibliju i druge knjige!

— Pozdrav!!! :)

Dragi makovci, šaljem vam fotografije svojih novih straničnika. Lektira je puno zabavnija uz njih. Puno pozdrava iz Međimurja šalje vam

— Jana Horvat

Hvaljen Isus i Marija! Ovo je moje more puno riba, tamo gdje je Isus rekao apostolima da ih love. Bilo mi je jako lijepo to raditi!

— Lucija, 6. razred

Križić i ribice iz novog Maka, uz puno pozdrava iz sunčanog Splita šalje

— prvopričesnica Klara Modrić

Šaljem sliku ribica u mreži, koju smo složile Petra (moja “ribica” koja se trudi svaki dan plivati u pravom smjeru) i ja! Lijepo vas pozdravljamo i cijelom uredništvu želimo puno Božjeg blagoslova!

— mama Marijana

Šaljemo dvije slike našeg rada iz Maka za siječanj. Ribice i križ obojili su i izrezali Gabriel (5) i Rafaela (3). Mama je pomogla oko ljepljenja. Moramo priznati da nam je bilo izazovno, ali jako lijepo raditi u ovim zimskim danima!

— mama Ana

Meni se najviše sviđa to što je Mak jako poučan i djeca se mogu jako zabaviti!

— Nikolina Radoš

Volim čitati MAK, a i na vjeronauku puno toga čitamo i učimo iz MAK-a. Sljedeće ću se godine pričestiti i tome se jako veselim. Riješila sam Stjepkovu tražilicu pa Vam uz maminu pomoć šaljem kupon u privitku. Lijepi pozdrav od obitelji Toić s Krka!

— Mare

Dragi naš Mak, šaljemo fotografiju Larisinog Makovog viteza za duhovni boj! Larisa ima 5 i pol godina i obojila ga je s velikim veseljem, ali i posebnom pažnjom! Raduje se svim zadatcima u Maku bez obzira što ponekad čitanje stvara veći izazov, ali tada ih rješavamo zajedno. Kaže da kada nauči sve čitati, čitat će Mak svojem mlađem bratu i sestri! Ipak, bojenje, točkalice i slični zadatci, najdraži su joj!

— Larisa iz Zagreba, s obitelji
1 2 7 8