PRIVLAKA KOD VINKOVACA
Radost 100. rođendana

https://mak.glas-koncila.hr/wp-content/uploads/2017/12/zaweb.jpghttps://mak.glas-koncila.hr/wp-content/uploads/2017/12/zaweb.jpgPRIVLAKA KOD VINKOVACA <br> Radost 100. rođendana

Dvadeset i devetog studenoga 2017. topli dom bake Anice bio je mjesto radosnog iznenađenja, koje su svojim dolaskom priredili učenici 8. razreda Osnovne škole Stjepana Antolovića Privlaka, predvođeni s. Martom i vjeroučiteljicom Anicom Alilović. Još prije kalendarskog početka došašća, oni su baki Anici Bilić već u kuću donijeli Božić! Uz želju da je iznenade i obraduju, dodatni razlog bio je taj da je baka Anica ove jeseni proslavila i svoj 100. rođendan!
Nisu ni domaćini bili nespremni te su nas dočekali s velikim smiješkom na licu, i naravno – čokoladnim keksima i sokom. Baka je bila ta koja se najviše iznenadila, a mi smo joj postavljali mnoga pitanja… U domu su se pjevale i mnoge crkvene pjesme, a na kraju smo proučili i bakino obiteljsko stablo, na kojem smo vidjeli da baka Anica ima puno unučadi i praunučadi te jednu prapraunuku! Sve je proteklo u doista veselom ozračju.
Filip Lučić, 8. b razred, OŠ Stjepana Antolovića Privlaka