POZIVAMO!
Deseti puta u Križevcima sa svetcima i blaženicima!

https://mak.glas-koncila.hr/wp-content/uploads/2018/04/dani_zaweb.jpgPOZIVAMO!<BR>Deseti puta u Križevcima sa svetcima i blaženicima!

U sklopu 10. Dana hrvatskih svetaca i blaženika, koji će u Križevcima biti održani od 24. do 27. svibnja 2018., u subotu 26. svibnja bit će održana literarna, novinarska, likovna, dramska, glazbena i plesna radionica za djecu i mladež posvećena hrvatskim svecima i blaženicima.
Program radionica „Hrvatski sveci i blaženici“ započet će u 10.00 sati u maloj dvorani Hrvatskoga doma u Križevcima (A. G. Matoša 4). Javna izvedba sadržaja stvorenih na radionicama bit će u 15.00 sati. Sav potreban pribor, ručak i ugodno radno ozračje, osigurani su. Medijski pokrovitelj radionica je „Mali koncil – MAK“.

Informacije i prijave ekipa s oko deset članova (pozvani su osnovnoškolci i srednjoškolci) su do ponedjeljka 21. svibnja 2018. na e-adrese i brojeve mobitela: val.jurisic@gmail.com (098 1784 005) i renata.vivek@kc.t-com.hr (098 1936 393).

Dragi vjeroučenici, poštovani župnici, kapelani, časne sestre, vjeroučitelji, župni suradnici laici, radujući se našem zajedničkom susretu oko hrvatskih svetaca i blaženika radosno vas iz Udruge za promicanje znamenitih Križevčana „Dr. Stjepan Kranjčić“ i križevačkih župa pozivamo i očekujemo u Križevcima na 10. Danima hrvatskih svetaca i blaženika!