KRIŽEVCI
Poziv na radionice s hrvatskim svetcima i blaženicima!

KRIŽEVCI<BR>Poziv na radionice s hrvatskim svetcima i blaženicima!

U sklopu 11. Dana hrvatskih svetaca i blaženika, koji će u Križevcima biti održani od 23. do 26. svibnja 2019., u subotu 25. svibnja bit će održana literarna, novinarska, likovna, dramska, glazbena i plesna radionica za djecu i mladež posvećena hrvatskim svecima i blaženicima.
Program radionica „Hrvatski sveci i blaženici“ započet će u 10.00 sati u maloj dvorani Hrvatskoga doma u Križevcima (A. G. Matoša 4). Javna izvedba sadržaja stvorenih na radionicama bit će u 15.00 sati u velikoj dvorani Hrvatskoga doma. Sav potreban pribor, ručak i ugodno radno ozračje, osigurani su. Medijski pokrovitelj radionica je „Mali koncil – MAK“.
Informacije i prijave ekipa s oko deset članova (pozvani su osnovnoškolci i srednjoškolci) su do ponedjeljka 20. svibnja 2019. na e-adresu i broj mobitela vjeroučiteljice Valentine Jurišić: val.jurisic@gmail.com, 098 1784 005.
Dragi vjeroučenici, poštovani župnici, kapelani, časne sestre, vjeroučitelji, župni suradnici laici, radujući se našem zajedničkom susretu oko hrvatskih svetaca i blaženika radosno vas iz Udruge za promicanje znamenitih Križevčana „Dr. Stjepan Kranjčić“ i križevačkih župa pozivamo i očekujemo u Križevcima na 11. Danima hrvatskih svetaca i blaženika!