DOMALJEVAC
Za naše majke

https://mak.glas-koncila.hr/wp-content/uploads/2018/05/domaljevac_web-1.jpghttps://mak.glas-koncila.hr/wp-content/uploads/2018/05/domaljevac_web-1.jpghttps://mak.glas-koncila.hr/wp-content/uploads/2018/05/domaljevac_web-1.jpgDOMALJEVAC<BR>Za naše majke

Djeca, župe svete Ane u Domaljevcu pod geslom “Za naše majke” svojim su majkama u nedjelju, 13. svibnja tijekom dječje mise, priredili posebno lijepo iznenađenje. Program koji je bio sastavljen od igrokaza, recitacija, molitveno meditativnih tekstova posvećenih za naše majke pripremili su oni najmlađi framaši, ministranti i njihovi roditelji.
Za naše majke pripremali su se i nekoliko dana ranije. Tako su framaši u utorak, 8. svibnja na Radio postaji Orašje iz medijske sekcije naše Frame pod naslovom “Gospodin vam dao mir”, snimili poruku prigodom Majčina dana, a na sam Majčin dan u vrijeme emitiranja programa svim majkama napose našoj Nebeskoj Majci izrekli veliko hvala i svoju ljubav.
U četvrtak, 10. svibnja za vrijeme klanjanja pred Presvetim na poseban su način molili za naše majke.
Također, kreativna sekcija naše Frame pod naslovom “Ideja više” osmislila je prigodan pano s citatima i izrekama za naše majke.
Na kraju misnog slavlja blagoslovili smo naše majke i bake riječima da zaslužuju blagoslove i poštovanje zbog onoga što jesu i za sve što čine, za svako dobro djelo, za svaku dobru riječ, i za svaki čin ljubavi koje su učinile zbog nas koje volite.