CAVTAT
Tko sluša Božju riječ, biva jači!!!

https://mak.glas-koncila.hr/wp-content/uploads/2018/10/cavtat_web.jpgCAVTAT<br>Tko sluša Božju riječ, biva jači!!!

5. kolovoza 2018. u našoj župnoj crkvi sv. Nikole u Cavtatu služena je sveta misa za Domovinu obilježavajući tako Dan domovinske zahvalnosti i 23. obljetnicu vojno-redarstvene operacije ”oluja”. Naš svećenik don. Mato Karamatić, ujedno i dekan, tom prigodom uputio je molitvu za jedinstvo, zajedništvo i slogu hrvatskog naroda. Slobodu smo izvojevali krvlju naših branitelja i suzama njihovih najmilijih, čuvajmo je!!!
Naš svećenik don. Mato Karamatić u propovjedi također se prisjetio nedavnog uspjeha naših ”srebrenih” nogometaša zlatnog sjaja. Pritom se zahvalio Hrvatskom nogometnom savezu i svim njegovim djelatnicima na čelu sa gospodinom Davorom Šukerom, zahvaljivši se na prigodnim poklonima za djecu (lopte, dresovi…). Za vrijeme Svjetskog prvenstva u nogometu naša župna crkva s našim župnikom don. Mato Karamatićem i svim vjernicima molila je da naši nogometaši budu ”sretne noge’.
Tko sluša Božju riječ, biva jači. S Božjom pomoći uz sve naše molitve, naši nogometaši na čelu s našim skromnim izbornikom gospodinom Zlatkom Dalićem su uspjeli ostvariti ovaj izniman uspjeh.
Bogu hvala!!!