BISKUPIJSKA NATJECANJA VJERONAUČNE OLIMPIJADE
Bjelovarsko – križevačka biskupija

https://mak.glas-koncila.hr/wp-content/uploads/2018/03/bjel_web1.jpgBISKUPIJSKA NATJECANJA VJERONAUČNE OLIMPIJADE<br>Bjelovarsko – križevačka biskupija

Biskupijska vjeronaučna olimpijada za učenike osnovnih škola i natjecanje iz vjeronauka za učenike srednjih škola održana su u petak, 09. ožujka 2018. godine, u Bjelovaru. Tema ovogodišnje olimpijade je „Kršćani na putu dijaloga“.
Prvo mjesto osvojila je ekipa Osnovne škole Bisag koju je pripremila vjeroučiteljica Sandra Završki s osvojenih 90,75 bodova. Članovi ekipe su učenice Viktorija Ivanušić, Helena Kranjec, Glorija Vrščak i Magdalena Ferčić.

U kategoriji srednjih škola prvo mjesto osvojila je Ekonomska i birotehnička škola Bjelovar sa vjeroučiteljicom Anom Savić. Članovi vjeronaučne ekipe Lorena Dedaj, Ivona Mandić, Dario Šalamunec i Marija Jaković ukupno su osvojili 77,50 bodova.
Ove dvije ekipe predstavljat će Bjelovarsko – križevačku biskupiju na državnom natjecanju. Svima čestitamo na ostvarenom rezultatu i želimo im puno uspjeha na završnom natjecanju u Poreču, da u što boljem svjetlu predstavljaju svoju biskupiju.
Katehetski ured Bjelovarsko-križevačke biskupije