Vjeronaučne zagonetke

Razbibrižne stranice

Razbibrižne stranice vjerojatno su “najrasprostranjeniji” dio “Maka”! O bogatim i raznovrsnim sadržajima “Makovih” redovnih “Priča” već su neki pisali svoje seminarske ili diplomske radnje, a ponajbolje od njih objavljene su i u knjizi “Vatrene ptice”. Ni “Slikopriča” ili “Makova zrnca” nikoga ne će ostaviti ravnodušnim!

“Makove” “Zagonetke” već desetljećima čine časopis jedinstvenim jer je riječ o vjeronaučnoj enigmatici koja vas križaljkama, ispunjaljkama i premetaljkama ne samo zabavlja, nego potiče i učvršćuje vaše vjeronaučno znanje! Uz zabavu i “mozganje”, usput i učimo!

[Not a valid template] 

“Psihotest” je jedna od omiljenih rubrika, što je pokazalo i jedno “Makovo” istraživanje. Ni on nije sasvim uobičajen jer osim toga što propituje jeste li npr. škrti, ljubomorni ili društveni, često vam nudi priliku da u njemu – zabavljajući se – provjerite i svoj vjernički odnos prema Božiću, korizmi i slično…

Stripovi, “Glavolomke”, “Pitalice” i “Šale” – iako ih navodimo na samom kraju – za mnoge su stranice od kojih počinje njihovo čitanje “Maka”! Uz zabavu i smijeh, kako djeci i priliči!